Introductiemiddag wildpluk opleiding

Introductiemiddag wildpluk opleiding

eerstejaars studenten

 

 

Wat gaan we deze middag doen?

 

  • De middag biedt de mogelijkheid alvast kennis met elkaar te maken.
  • De veldgidsen die in les 16 (MODULE 2) genoemd worden zijn ter inzage aanwezig. De voor- en nadelen van elk boek worden in het lesmateriaal genoemd. Maar om echt een goede keuze te kunnen maken in de vraag ‘wat vind ik persoonlijk een fijne veldgids’ is het vaak prettig door het boek te kunnen bladeren.
  • De opbouw van en navigatie door het Wildpluk Compendium wordt uitgelegd. 
  • Voor wie daar behoefte aan heeft wordt het theoretische deel van de leerstof (dus niet de planten) van MODULE 1 t/m 5 samen stapsgewijs even doorgenomen. Dit betreft de taxonomische, botanische en fytochemische basiskennis. Zonder een goed begrip van dit fundament kom je namelijk met de rest van de modules in de knoop. Voor de een is dit theoretische deel wellicht eenvoudig te begrijpen, voor de ander moeilijker. Daarbij is er ruimte voor je vragen. Neem ze mee! Je begrijpt het reeds allemaal? Ook dan kan de leervraag van een ander voor jou interessant zijn. Je hebt vragen, maar je kunt deze middag niet? Geen nood, bewaar je vragen en stel ze in de praktijklessen.

 

Tijd: 14.00 tot uiterlijk 17.00 uur.

Wanneer: Zondag 17 maart 2024

Waar: Centrum Tilburg, de locatie is enkele minuten lopen vanaf het Centraal Station. 

Kosten: Deze middag maakt geen deel uit van het pakket praktijklessen waarvoor je betaalde en wordt, voor wie daar behoefte aan heeft, additioneel aangeboden. Er zijn geen extra kosten aan deze middag verbonden.

Meenemen: Indien je het Wildpluk Compendium reeds hebt, neem dan dit boek mee.

 

Aanmelden