KIDS KOOKBOEK met wilde planten

12-8-2020. Het KIDS KOOKBOEK met WILDE PLANTEN van Dave Zwaartman lag vandaag in de brievenbus! Wat een geweldig leuk en enorm blij, vrolijk stralend boek! Dit is niet alleen enthousiasmerend voor kinderen van 6 tot 13, maar zekers evenzo voor de volwassen kinderen. Ook inhoudelijk! Ik kan een hele rits recepten zo uit mijn hoed toveren, dus wat moet ik met nog meer recepten? Nou, hoefde ik niet lang over na te denken. Mijn oog viel gelijk op een aantal lekkernijen ... díe wil ik graag maken : ) . En zou ik nog wel twijfelen. De perfect op kinderen afgestemde prachtige visuele vormgeving en schrijfstijl werkt ook voor mij prikkelend ... ik wil op pad, oogsten en koken < 3

 Nogmaals, Dave gefeliciteerd. Meer informatie en bestellen surf naar Dave Zwaartman.


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.