DE ONTBREKENDE SCHAKEL IN ONZE VOEDING

Wilde planten zijn essentieel in je dagelijkse voeding! Het boek Eetbare Wilde Planten, leer koken met de natuur leert je alles over het gebruiken van wilde planten in je dagelijkse voeding. Naast recepten voor in de KEUKEN vind je in dit boek vooral ook de receptuur voor GEZONDHEID.  Praktisch toepasbaar wordt uitgelegd  waarom wilde planten thuishoren op je bord.

 

“Verfrissend

Baanbrekend

Uniek

Zeer praktisch”

 

“Haar uitgangspunt; het voorkomen van ziek worden door wilde planten in te passen in je dagelijks eten, is uniek. Het boek geeft praktische informatie hoe je dat kunt doen” … “Voor wie het wil zien is dit boek baanbrekend en tegelijkertijd praktisch” … voor meer reviews klik hier.

 

Klik hier om een kijkje in het boek te nemen.

Klik hier voor een impressie uit de reviews. 

Klik hier voor een uitgebreide recensie.

 

FULL COLOR – 272 pagina’s – hard cover

ISBN  9789076189543

Prijs € 28,95

Het boek kopen? 

  • Het boek is o.a. te koop bij Merlijn Boekhandel en bij Bol.com
  • Vind je het leuk het boek bij mij zelf te kopen samen met een kennismaking van de wilde planten die in het boek worden gebruikt? Kijk dan op deze pagina.
  • Wil je het boek als detailhandel graag in je winkel aanbieden? Merlijn Boekhandel doet de distributie en de verkoop met inkoopkorting voor de boekhandel. Neem daarvoor contact op met Merlijn Boekhandel.

 

Lenen bij de bibliotheek

  • De NBD Biblion (een boekhandel voor de openbare bibliotheken) heeft 22 exemplaren ingekocht. Dus mocht je het willen lezen en de aanschaf niet kunnen betalen, lenen in de bibliotheek kan ook. : ) blij mee!