boek-in-de-natuur-klein

 

FULL COLOR – 272 pagina’s – hard cover

ISBN  9789076189543

 

 

“Verfrissend

Baanbrekend

Uniek

Zeer praktisch”

 

Klik hier voor een impressie uit de reviews . En klik hier voor een uitgebreide recensie.

 

Waarom ik dit boek voor je schreef

“Economische vrijheid, blijheid, gezondheid is wat onze eetbare natuur mij biedt. En dát wil ik heel graag met je delen. Door mijn kennis, zo veel als mogelijk, in dit boek te stoppen, hoop ik mijn levensgeluk ook voor jou toegankelijk te maken!”

 

Het boek bestaat uit 3 delen:

  1. IN DE KEUKEN

Er zijn uiteraard allerhande recepten met een wilde plant mogelijk. Maar welke bereidingswijze is voor een bepaalde plant de beste? In het deel ‘in de keuken’ wordt van elke smaakkwaliteit uitgelegd wat de juiste bereidingswijze is om de smaak, vitaliteit en verteerbaarheid van de plant optimaal tot zijn recht te laten komen. Aansluitend vind je voor elke bereidingswijze een recept. Waar dit mogelijk is beperkt het recept zich niet tot een plant, maar geeft het ook de variatie mogelijkheden aan. De opzet is wilde planten te leren integreren in de dagelijkse voeding en het gebruik van de plant toe te passen op willekeurig welk kookboek dan ook dat de lezer in de kast heeft staan. De recepten zijn gekozen op toegankelijkheid voor alle voedingsstijlen, van raw – vegan – gluten(vrij) – traditioneel gekookt en gebakken.

  1. IN HET LICHAAM

In het deel ‘in het lichaam’ komt in heldere taal de pioniersvisie aan de orde: waarom is het voor jouw gezondheid essentieel wilde planten in je dagelijkse voeding te integreren. Het resultaat van 30 jaar onderzoek naar het belang van wilde planten als voedingsmiddel m.b.t. PREVENTIEVE gezondheidszorg.

  1. IN DE NATUUR

Het deel ‘in de natuur’ in een omkering van ‘in de keuken’. Hier vind je per plant alle receptmogelijkheden.

 

 

 

 

eet jij al wildgroen

 

Boek inkijken

In onderstaande video vind je een (beeld)overzicht van een deel van de recepten in het boek.

 

 

Bestellen

Merlijn verzorgt de distributie van dit boek en via zijn boekhandel kun je het online kopen. Klik op bestellen voor een doorschakeling:  BESTELLEN

Wil je het boek graag tastbaar inzien (en kopen)? Dat kan in schitterende tuinwinkel van Vreeken’s zaden. Klik hier voor een doorschakeling naar de adresgegevens van zijn winkel.

 

Of kijk in de agenda voor de locaties waar dit jaar nog presentaties zullen zijn.

naam

 

 

 

Eetbare WP omslag definitief