BOEK Eetbare Wilde Planten, leer koken met de natuur

x

Economische vrijheid, blijheid, gezondheid is wat onze eetbare natuur mij biedt. En dát wil ik heel graag met je delen. Eet jij al wildgroen? Doen! Het is echter geenszins slim in het wilde weg wilde planten te gaan eten. Dit boek biedt je een solide kader voor het juiste gebruik. Vergezeld van ruim 70 recepten plus talloze variatie mogelijkheden. En voor wie dat graag wil weten leg ik uit waarom het voor je gezondheid zo enorm belangrijk is de wilde plant in je dagelijkse voeding te integreren.

x

x

ISBN  9789076189543 – hard cover – full colour – 272 pagina’s – € 28,95

Bestellen: online bij Merlijn Boekhandel of Bol.com. Of bij Marion persoonlijk tijdens deelname aan haar activiteiten; in plaats van postverzending het boek verpakt in een wilde planten wandeling!

x

Beeldimpressie van de recepten:

x

Een greep uit de REVIEWS

Verfrissend

Baanbrekend

Uniek

Zeer praktisch

“Haar uitgangspunt; het voorkomen van ziek worden door wilde planten in te passen in je dagelijks eten, is uniek. Het boek geeft praktische informatie hoe je dat kunt doen” (H.S.)

“Voor wie het wil zien is dit boek baanbrekend. Tegelijkertijd praktisch. En ook mooi vormgegeven, mooie foto’s. Een aanrader!” (E. v. G.)

“Schitterend boek! Hier zit veel kennis en ervaring in verwerkt maar desondanks heel begrijpelijk gebracht voor een ieder. Ook genoeg te vinden voor de veganisten onder ons. Ik doe het vast nog tekort met mijn klungelige recensie. Aanrader dus.” (F.D)

“Echt heel erg inspirerend! Dank je Marion!” (P.N.)

“Pracht boek voor wie verder wil dan plant-recept. Dit boek is uniek in zijn genre, zijnde een schitterend basis kookboek voor wilde eetbare planten. Daarnaast een eyeopener voor wie geïnteresseerd is in gezondheid!” (Y.)

“Ik heb ook al heel wat in de boekenkast staan ….. had ingetekend voor een exemplaar…die ligt nu op mijn tafel en ik ben er erg blij mee. De goed en simpel verwoorde uitleg waarom wilde planten beter zijn voor je gezondheid is een verademing.” (O.K.)

“Joepie ik heb vandaag je mooie boek ontvangen. Het ziet er heel mooi uit, heel overzichtelijk, informatief en geweldige recepten. Een must have voor iedere wildplukker.” (L. D.)

“Marion de Kort ik heb het al een paar keer als cadeau gegeven, zo’n heerlijk boek vind ik het.” (H.v.R.)

“Ik heb je boek aangekregen! Ik ben er zo blij mee !!!!” (H. E.)

“Prachtig boek, ik heb er 3 meer besteld, voor mijn groen-team” (M.V.)

“Bijna even een paar dagen vrij… ligt dit boek in de bus. Besteld voordat het gedrukt was, omdat Marion de Kort altijd zulke gave dingen over wilde planten op Facebook zet. Kan me ineens niet meer schelen dat het regent.” (M. K.)

“Wat een verrassing in de post vandaag: het boek Eetbare wilde planten. Leer koken met de natuur. Door Marion de Kort. En wat ziet het er mooi uit allemaal. Ik ben helemaal blij!” (D. B.)

x