BOEK Wildpluk Compendium

Actueel is Marion drukdoende met het schrijven van een 3e werk: het WILDPLUK COMPENDIUM.

Dit standaardwerk voor de wildplukker biedt je een encyclopedisch overzicht van de (on)eetbaarheid van alle in onze natuur groeiende planten. Tegelijk is het Wildpluk Compendium een kookboek. Je vindt alle benodigde gegevens om culinair aan de slag te gaan. Wie graag tuiniert of misschien zelfs een voedselbos aanlegt vindt in dit boek een schat aan eetbare planten uit onze eigen natuur.

Je kunt dit compendium gebruiken als naslagwerk om doelgericht informatie op te zoeken. Maar je kunt het ook als studieboek aanwenden.

Meer verklapt ze er nog even niet over!

 

Hoe staat het met de ontwikkeling?

januari 2020 – Na ruim 3,5 jaar intensieve schrijversarbeid en niet te vergeten 5 kanjers van een redacteurs is het concept eindelijk omgezet in een solide inhoud en structuur.

26 februari 2020 – de boektitel vastgelegd bij het Centraal Boekhuis. Het Wildpluk Compendium staat eindelijk officieel geregistreerd en wel onder ISBN-nummer 978-90-76189-91-8. Yeah! De opgegeven verschijningsdatum is 21-10-2021. 

30 juli 2020 – een geweldige dag genoten met kunstenaar & fotograaf Johan Lubbers, samen op pad voor het maken van foto’s voor de : ) cover.

16 december 2020 - Het boekformaat is duidelijk! In de verschillende opties werd al heel snel duidelijk dat de octavo maat het fijnst in de hand gaat liggen. Wat betekent dat het 496 (of 512 pagina's) dik gaat worden. 

 

To do

  1. Laatste puntjes op de i redactie
  2. Vormgeving
  3. Druk

Wil je graag geïnformeerd worden wanneer het boek verkrijgbaar is? Laat me dat dan via een e-mail weten: dekortmarion apenstaartje gmail punt com