BOEK Wildpluk Compendium

Actueel is Marion drukdoende met het schrijven van een 3e werk: het WILDPLUK COMPENDIUM.

Dit standaardwerk voor de wildplukker biedt je een encyclopedisch overzicht van de (on)eetbaarheid van alle in onze natuur groeiende planten. Tegelijk is het Wildpluk Compendium een kookboek. Je vindt alle benodigde gegevens om culinair aan de slag te gaan. Wie graag tuiniert of misschien zelfs een voedselbos aanlegt vindt in dit boek een schat aan eetbare planten uit onze eigen natuur.

Je kunt dit compendium gebruiken als naslagwerk om doelgericht informatie op te zoeken. Maar je kunt het ook als studieboek aanwenden.

Meer verklapt ze er nog even niet over!

 

Hoe staat het met de ontwikkeling?

Januari 2020 – Na ruim 3,5 jaar intensieve schrijversarbeid en niet te vergeten 5 kanjers van een redacteurs is het concept eindelijk omgezet in een solide inhoud en structuur.

26 februari 2020 – de boektitel vastgelegd bij het Centraal Boekhuis. Het Wildpluk Compendium staat eindelijk officieel geregistreerd en wel onder ISBN-nummer 978-90-76189-91-8. Yeah! De opgegeven verschijningsdatum is 21-10-2021. 

30 juli 2020 – een geweldige dag genoten met kunstenaar & fotograaf Johan Lubbers, samen op pad voor het maken van foto’s voor de : ) cover.

Januari 2021 - Wijziging in het boekformaat. Het standaard formaat blijkt te krap : ) het boek wordt een groot formaat.   

Februari 2021 - Eindelijk dé vormgever ontmoet die ik graag wilde ontmoeten!

Mei 2021 - Ontwerpvoorstel van de vormgever ontvangen. Prachtig lettertype; zacht en tegelijk krachtig. Een opmaak die helemaal aansluit bij de eenvoud die ik beoogde, alle ruimte voor stilte want het is veel heeeel veel informatie en de foto's illustreren de dynamiek van mijn schrijfstijl schitterend. Heel erg blij mee!

 

Verwachte verschijningsdatum

Oktober 2021

 

Wil je graag geïnformeerd worden wanneer het boek verkrijgbaar is? Laat me dat dan via een e-mail weten: dekortmarion apenstaartje gmail punt com