BOEK leer koken met de natuur

Economische vrijheid, blijheid, gezondheid is wat onze eetbare natuur mij biedt. En dát wil ik heel graag met je delen. Eet jij al wildgroen? Doen! Het is echter geenszins slim in het wilde weg wilde planten te gaan eten. Dit boek biedt je een solide kader voor het juiste gebruik. Vergezeld van ruim 70 recepten plus talloze variatie mogelijkheden.  

 

2016 - ISBN  9789076189543 – hard cover – full colour – 272 pagina’s – € 28,95

 

Bestellen: Alle 2000 exemplaren zijn uitverkocht. Er komt een herdruk, maar dat gaat 2023 worden. Eerst is het Wildpluk Compendium aan de beurt voor een herdruk. Wil je volgend jaar graag een berichtje ontvangen als het boek 'leer koken met de natuur' weer verkrijgbaar is, stuur me dan even een email met het verzoek daartoe: dekortmarion apenstaartje gmail punt com

Een greep uit de REVIEWS

 

Verfrissend

Baanbrekend

Uniek

Zeer praktisch

 

"Super mooi boek,  echt heel blij mee. Dankjewel." (Gemma H.)

 

"Dankjewel voor de inspirerende wandeling van vandaag. Ik heb genoten en vanmiddag je boek al half uitgelezen." (Monique M.)

 

"Dank alvast voor je onschatbare kennis in 't net gelezen  boek 'leer koken met de natuur'! En graag ontvang ik je nieuwsbrief." (H.W.)

 

“Haar uitgangspunt; het voorkomen van ziek worden door wilde planten in te passen in je dagelijks eten, is uniek. Het boek geeft praktische informatie hoe je dat kunt doen” (H.S.)

 

“Voor wie het wil zien is dit boek baanbrekend. Tegelijkertijd praktisch. En ook mooi vormgegeven, mooie foto’s. Een aanrader!” (E. v. G.)

 

“Schitterend boek! Hier zit veel kennis en ervaring in verwerkt maar desondanks heel begrijpelijk gebracht voor een ieder. Ook genoeg te vinden voor de veganisten onder ons. Ik doe het vast nog tekort met mijn klungelige recensie. Aanrader dus.” (F.D)

 

“Echt heel erg inspirerend! Dank je Marion!” (P.N.)

 

“Pracht boek voor wie verder wil dan plant-recept. Dit boek is uniek in zijn genre, zijnde een schitterend basis kookboek voor wilde eetbare planten. Daarnaast een eyeopener voor wie geïnteresseerd is in gezondheid!” (Y.)

 

“Ik heb ook al heel wat in de boekenkast staan ….. had ingetekend voor een exemplaar…die ligt nu op mijn tafel en ik ben er erg blij mee. De goed en simpel verwoorde uitleg waarom wilde planten beter zijn voor je gezondheid is een verademing.” (O.K.)

 

“Joepie ik heb vandaag je mooie boek ontvangen. Het ziet er heel mooi uit, heel overzichtelijk, informatief en geweldige recepten. Een must have voor iedere wildplukker.” (L. D.)

 

“Marion de Kort ik heb het al een paar keer als cadeau gegeven, zo’n heerlijk boek vind ik het.” (H.v.R.)

 

“Ik heb je boek aangekregen! Ik ben er zo blij mee !!!!” (H. E.)

 

“Prachtig boek, ik heb er 3 meer besteld, voor mijn groen-team” (M.V.)

 

“Bijna even een paar dagen vrij… ligt dit boek in de bus. Besteld voordat het gedrukt was, omdat Marion de Kort altijd zulke gave dingen over wilde planten op Facebook zet. Kan me ineens niet meer schelen dat het regent.” (M. K.)

 

“Wat een verrassing in de post vandaag: het boek Eetbare wilde planten. Leer koken met de natuur. Door Marion de Kort. En wat ziet het er mooi uit allemaal. Ik ben helemaal blij!” (D. B.)

 

“Intussen heb ik je boek Eetbare Wilde Planten en ben er heel blij mee. Heel duidelijk en leuk geschreven en de recepten zijn echt top!” (D.N.)

 

“Ik heb net het boek eetbare wilde planten van je in huis en ben er zeer verrukt over. Heel prettig en liefdevol geschreven. Het is wel even wennen de indeling, maar het voelt alsof daar heel goed over is nagedacht en het werkt heel prettig. Je andere boeken heb ik ook al. Goh het lijkt wel of ik fan van je ben. Het schiet mij zomaar te binnen. Maar het maakt wel dat ik geïnteresseerd ben in je nieuwe boek en dus graag geïnformeerd wordt wanneer het boek ‘wildpluk compendium’ verkrijgbaar is.” (M.S.)