BOEK Wildpluk Compendium

WILDPLUK COMPENDIUM

DE COMPLETE EETBARE FLORA VAN DE LAGE LANDEN

ISBN                   978-90-76189-91-8

Taal                     Nederlands

Pagina’s             472

Binnenwerk     Full color en 2 leeslinten

Binding              Hardcover

Prijs                    € 59,95 

Bestellen

Het boek is te bestellen bij mijn distributeur: Merlijn boekhandel

Of bij Bol.com

Je kunt het uiteraard ook aanschaffen bij de fysieke boekhandel waar jij graag jouw boeken koopt, dan bestellen zij het voor je en kun je het in hun winkel afhalen.

Als je het bij mijzelf wilt kopen is dit op afspraak mogelijk, neem daarvoor telefonisch contact op. Betaling is contant bij overhandiging / wil je graag een factuur dan verzoek ik je vóóraf de betaling per bank over te maken (er is geen mogelijkheid tot pinnen). 

Dit standaardwerk voor de wildplukker biedt een ENCYCLOPEDISCH OVERZICHT van de (on)eetbaarheid van alle in onze natuur groeiende planten. De therapeutische kant van de planten wordt ook belicht. Tegelijk is het een KOOKBOEK om culinair mee aan de slag te gaan.

Wie graag tuiniert vindt in dit boek een schat aan inheemse planten die graag samenwerken met onze fauna. Of je nu een kleine stadstuin hebt, pioniert met een VOEDSELBOS of misschien zelfs met een eetbaar landschap, plant dan in plaats van exoten eens lage landen natuur!

Je kunt het Wildpluk Compendium gebruiken als naslagwerk om doelgericht informatie op te zoeken, maar de schrijfstijl nodigt ook uit om het van A-Z als een leesboek ter hand te nemen.

Een greep uit de REVIEWS

 

Wat een informatie!

Zoveel overzicht en alles bij elkaar!

Hét naslagwerk "

 

"Hoi Marion, ik heb je boek binnen, wat een prachtig werk! Zoveel overzicht en alles bij elkaar, wat een enorme klus moet dat geweest zijn. Heel erg leuk dat er ook een lijst in staat met planten voor in de tuin. Dit moet wel hét naslagwerk van deze eeuw zijn! Bedankt voor al je harde werk!" (Mieke Huisman)

 

"Mega hard bedankt voor dit ongelooflijk prachtig en onwaarschijnlijk COMPLEET boek. " ( Nida)

 

"Wat een pluspunt in jouw boek: de lijstjes bij basisbereidingen! Ik was deze zelf aan het aanleggen maar nu heb ik deze via jouw boek meteen compleet. Heerlijk!"(Sien L.)

 

"Het is werkelijk een magnifiek boek geworden. Petje af." (E.  Hesseling)

 

"Een echt Compendium. Een compleet naslag, opzoek en inspiratieboek. Het valt zo gek niet te verzinnen of het staat erin. Een overzichtelijk, alfabetisch, overzicht van wat zich in het wild bevind en eetbaar is. Niet eetbaar wordt ook aangegeven evenals de beste periode en/of welke delen van de plant. Onmisbaar voor de beginnende en de doorgewinterde wildplukker." {Marcel R.}

 

"Mijn complimenten voor je prachtige boek. Ik geniet ervan." (Loes D.)

 

"Wat een schat aan informatie!" (M. Oostwoud)

 

"Hoi Marion, vandaag kreeg ik je boek binnen. Ik sloeg het open, en begon te lezen ... en wauw. Ik hoor je stem en verhaal, terwijl ik het lees. Ik ben nog steeds zo blij dat ik de jaaropleiding bij je hebt gevolgd. En nu dit boek ♡ Echt fantastisch. Daar kun je enorm trots op zijn! Respect hoe je het hebt gedaan ... zoveel info in één boek. Ik zal het niet in een week uit hebben ... ook niet in een maand. Maar wat een prachtig en vooral ook volledig naslagwerk, waar ik regelmatig naar zal pakken. Dat wilde ik je even laten weten! " (Nicole de Bont)

 

"Marion de Kort ik heb het boek vanmiddag ontvangen, wat een informatie! Een boek om vaak te raadplegen!" (H. van Rozendaal)

 

"Marion de boeken zijn binnen. Ziet er prachtig uit. Ook de foto’s zijn geweldig. Mooie indeling ook. Gefeliciteerd! Prachtig werk ❤️" (P. Kok Zimmermann)

 

"Hoera! mijn boek werd vandaag geleverd! Een prachtwerk, echt, daar moet een pak werk in gestoken geweest zijn, handig formaat, aangenaam lettertype, handige indeling om snel op te zoeken, een heerlijk boek, dit zal zeker steeds binnen handbereik liggen : ) - dankjewel om dit te doen en proficiat!" (Tine Mie) 

 

"Wat een prachtig boek, mooie foto's lay out en zoveel informatie. Oh help, kan het boek maar niet opzij leggen." (Thea Kamerbeek)

 

"Ik had m binnen een dag binnen. Ligt op tafel en lees steeds een stukje. Super mooi gemaakt!" (P. Appelman)

 

"Je boek is indrukwekkend, uit nieuwsgierigheid hop ik van hot naar her. Later als ik vertrouwder ben met het boek zal ik de rust vinden om rustig te lezen. Super blij mee en een geweldig werk." (Frank Radder)

 

"Ik ben heel blij met mijn boek, en heb het al gebruikt." (M. Puts)

 

"Ik heb er lang naar uitgekeken en zo in een korte oogopslag: een prachtig boek! boordevol info! ik heb nog niet veel tijd gehad erin te kijken - ze lag vrijdag in de bus, maar...ik ben de komende tijd wat uurtjes zoet!" (M. Dubmblond)

 

"Heb er jaren op gewacht, hij is af en klaar👌🏻 hier staat echt alles in ... Hét Wildpluk compendium van Marion de Kort. Zó blij mee, vond meteen al zeer interessante info die ik zocht! Wat is het prachtig geworden, ben je eeuwig dankbaar Marion en je mag supertrots zijn op het eindresultaat" (Marike van Groning)

 

"Het is fijn om jou er zo in te herkennen. De papieren Marion : )" (Benjamin)

 

"Hoi Marion, wil even een compliment maken over jou prachtige boek Wildpluk Compendium. Ik ben er van de week in begonnen en super duidelijk en leerzaam. Ook mooi vind ik hoe er gewezen wordt op respect voor de natuur en tips ook om in eigen tuin te telen. Dank!" (J. v. Beek)

 

"Marion wat heb je toch een mooi boek gemaakt, vooral ook achterin, de groene rand bladzijden. Blij mee. Ik vind het ook echt een boek voor de toekomst, zoveel besparingen door jouw seizoenen en eenvoudige basisrecepten makkelijk in de natuur terug te vinden." (Monique R.)