x

De LESSEN in de Natuur

De lessen in de natuur zijn 6 middagen van 13.00 tot 17.00 in groepsverband. Deze lessen zijn flexibel. Je krijgt voor de lesmiddagen in de natuur een strippenkaart die 2 jaar geldig is.

Het advies is twee van de zes lesmiddagen in  de natuur ook pas te benutten wanneer je de leerstof van alle twaalf hoekstenen hebt verwerkt, dus twee strippen te bewaren tot het tweede jaar van de geldigheid van je strippenkaart. Maar het moet allicht niet op die wijze.

De strippenkaart heeft wel een spelregel. Plan je een les in en zeg je die af, dan is het niet mogelijk die les door te schuiven.

Bij hevige regenval wordt de les geannuleerd door de docent en  mag je die les logischerwijs wel doorschuiven. Uiteraard kan er bij hevige regenval gewandeld worden, maar we willen de planten ook rustig kunnen bestuderen.

 

De lesmiddagen in de natuur zijn van april tot en met september 2021 elke 1e zaterdag van de maand: 3 april * 1 mei, 5 juni * 3 juli * 7 augustus * 4 september.

De lesmiddagen in de natuur zijn van april tot en met september 2022 elke 1e zaterdag én elke 1e vrijdag van de maand: 1 april * 2 april * 6 mei * 7 mei * 3 juni * 4 juni * 1 juli * 2 juli * 5 augustus * 6 augustus * 2 september * 3 september.

 

Locatie

De lessen in de natuur zijn in Tilburg. Het adres waar we verzamelen is Oisterwijksebaan 15 – 5018 TG Tilburg. Je kunt hier gratis parkeren. Voor wie met de trein komt: de Oisterwijksebaan is een dikke 10 minuten fietsen vanaf het Centraal Station. Heb je een trein abonnement, het Centraal Station verhuurt fietsen aan abonnementhouders.