eetbare wilde planten WANDELING

Lieve geïnteresseerde in een eetbare wilde plantenwandeling,

 

Het is tijd voor een wandel time-out (en te werken aan mijn nieuwe boek) tot 2023 . Ik heb enorm genoten van alle vragen, leergierigheid en bevlogenheid die jij als deelnemer meebracht. Dank aan iedereen < 3 . Vanaf april 2023 gaan er weer verschillende inspirerende wandelingen komen, voor de beginnend wildplukker en, op veler verzoek, voor oud-cursisten. In januari/februari worden de datums gepland. Ontvang je mijn nieuwsbrief? Dan krijg je daar automatisch bericht van. Marion.

 

“Bedankt dat ik er kon en mocht bij zijn op je laatste wandeling, geniet van je welverdiende rust en zorg goed voor jezelf. Hopelijk tot nog eens.” Lesley R.

“Dank u Marion, blij dat ik bij jou laatste wandeling erbij mocht zijn, tevens je laatste boek mooi verpakt overhandigd kreeg. De wandeling was boeiend en leerrijk. Op een totaal andere manier overgebracht dan ik al gewoon was, toch bleef het luchtig ondanks de inhoudsstoffen. Ik heb veel geleerd, dingen die ik wist kregen nu een duidelijke plaats dankzij jouw uitleg. Geniet van je verdiende rust geweldige dame.” Sylvie d. S.

“Ik ben ontzettend dankbaar dat ik met jou op pad ben geweest.” Gemma H.

“Ik heb enkele jaren terug een hele inspirerende wandeling met je gemaakt en ook je boek ... Je kennis en inspiratie is voor mij duidelijk. Dat je nu stappen terug neemt met je wandelingen is jammer maar te begrijpen. Marion, je kennis en inspiratie is enorm.” Marianne P.

“Wat een mazzel dat ik bij een van je laatste wandelingen was, zo inspirerend! Geniet van je time-out, benieuwd wat daarin op zal borrelen!” Esther v. S.