Workshop botanisch studiepaper

botanisch studiepaper

 

Wie het fijn vind een stukje begeleiding te krijgen in het maken van een botanisch studiepaper (MODULE 2 les 18) is zaterdag 11 november 2023 van harte welkom. Je mag uiteraard ook komen indien je geen begeleiding nodig hebt, maar het gewoon leuk vindt om in uitwisseling met je studiegenoten aan je botanisch studiepaper te werken.

 

Wanneer: zaterdag 11 november 2023 van 13.00-15.00/16.00 uur.

Waar: Tilburg, Antoniusstraat 41, 5038 DK Tilburg.

Kosten: geen.

Voor wie: deze workshop is uitsluitend toegankelijk voor leerlingen van de WildPluk opleiding.

Deelnemersplaatsen: maximaal 4.

Meenemen I: een vel wit papier. Kies papier dat stevig is (tussen de 200 en 300 gram). Formaat A4 of als je groter wilt werken A3. Wil je met potlood inkleuren is gewoon tekenpapier voldoende. Wil je graag met aquarelverf kleur geven kies dan voor glad aquarel papier (op papier met een korrelstructuur kun je niet nauwgezet details uitwerken). Waar? Ik heb zeer vriendelijke ervaringen met De Kwast.

'Help, voor mij is het allemaal volledig nieuw en ik weet niet wat te kiezen.' Oefenpapier is aanwezig: start daarop en maak je papierkeuze later. 

Meenemen II: Het is handig als je van te voren reeds je keuze hebt gemaakt welke plant je wil gaan uitwerken en dat je deze al gedroogd hebt, bijvoorbeeld blad, bloem, wortel, zaad (je mag het natuurlijk ook al die plantendelen drogen). Lukt ook dat niet, dan kijken we daar deze middag samen naar.

 

Aanmelden is mogelijk tot 5 november.

 

Aanmelden