BASISKOOKBOEK eetbare wilde planten

BASISKOOKBOEK
EETBARE WILDE PLANTEN

Het basiskookboek eetbare wilde planten is een ontdekkingsreis naar de zes oorspronkelijke smaakkarakters die groenten ooit hadden. Smaken die in de natuur bewaard zijn gebleven! Je ontdekt niet alleen dat wilde planten gastronomische pareltjes zijn. Wilde planten zijn ook nog eens de ontbrekende schakel in onze voeding voor een gezond en gelukkig leven.

 

WILDE PLANTEN KOOKKUNST
Elk van de zes smaken is verbonden met een karakteristieke plantenstof en behoeft daardoor een specifieke bereidingswijze. Deze factor is de sleutel tot de kunst van het koken met wilde planten! Je vindt in het basiskookboek de correcte bereidingswijzen om de smaken en gezondheidswaarden optimaal tot hun recht te laten komen. Koken met wilde planten, wat zijn de do’s en don’ts?

Daarbij leer je alles wat je dient te weten voordat je wilde planten gaat eten. Groenten mogen dan wel in het wild groeien en hoge gezondheidswaarden hebben, het is echter geenszins slim om lukraak wilde planten te gaan consumeren. Derhalve biedt dit boek je een solide kader voor het juiste gebruik van de wilde plant als voedingsmiddel.

Ten slotte beantwoordt dit boek jouw vraag: Hoe kan ik de plant in de natuur herkennen?

 

En meer ... de ondertitel is niet voor niets food designed by nature.

Titel                   BASISKOOKBOEK eetbare wilde planten

ISBN                  9789076189901

Verwachte verschijningsdatum: voorjaar 2023.

 

Je ontvangt mijn nieuwsbrief? Dan krijg je automatisch bericht zodra het BASISKOOKBOEK eetbare wilde planten verkrijgbaar is.

 

Je wilt liever geen nieuwsbrief, maar wel graag een berichtje wanneer het boek verkrijgbaar is? Vul dan onderstaand formuliertje in.