Wilde planten zijn nog rijk aan fytonutriënten. Dankzij deze stoffen zijn in de wilde plant de authentieke smaken die onze groenten ooit hadden nog bewaard gebleven. En dat is precies wat de wilde plant tot een culinaire parel maakt! Ook maken de fytonutriënten de wilde plant tot een juweeltje in de preventieve zorg voor onze gezondheid.

Tegelijk betekent de aanwezigheid van fytonutriënten dat je de wilde plant niet lukraak in je voeding dient te verwerken. Bij onjuist gebruik verandert gezond in schadelijk.

 

Dit boek verstrekt je inzicht in het juiste gebruik van de wilde plant in je voeding alsook in de gastronomische ins en outs.

 

Jij, ik, wij zijn natuur. Hoe belangrijk is het voor je lichaam is haar puur natuur te voeden? Voeding die aangeraakt is door de zon, wind, regen en de aarde onder de voeten en die nog oorspronkelijk is … food designed by nature.

Titel                   BASISKOOKBOEK eetbare wilde planten

Het basiskookboek is de vernieuwde uitgave van het boek leer koken met de natuur

ISBN                  9789076189901

Taal                     Nederlands

Pagina's              200

Binnenwerk      Full color

Leeslinten          2

Binding                Hardcover

Prijs                       € 34,50

Een kijkje in het boek vind je in de Download PDF

 

Basiskookboek Preview
PDF – 2,6 MB 565 downloads

Bestellen

  • In Nederland is het boek is te bestellen bij diverse online boekhandels en in elke fysieke boekhandel.
  • In België is het boek verkrijgbaar via de Standaard Boekhandel.
  • Je wilt het basiskookboek vanuit een ander land dan België kopen? Dit verzorgt mijn distributeur Merlijn .
  • Je wilt het boek bij mij persoonlijk kopen? Dat zou ik fijn vinden en het boek bij mij bestellen is mogelijk binnen Nederland. Ik ben echter niet de snelste weg, indien dat je prioriteit heeft. Er is bij mij namelijk niets geautomatiseerd, dus betaling verloopt via een 'ouderwetse' digitale bankoverschrijving (geen iDEAL en dergelijke). Om de slowtime compleet te maken: ik post 1x per week de bestellingen, meestal op maandag. Er worden GEEN verzendkosten in rekening gebracht.

Bestellen BASISKOOKBOEK eetbare wilde planten

 

Nadat je bestelling door mij is ontvangen, krijg je via de e-mail de factuur (€34,50) met betalingsgegevens. Na ontvangst van je betaling ontvang je per post je boek.

Een greep uit de REVIEWS

 

“Ik ben vandaag gaan lezen en kon het niet wegleggen. Heb het dus in één ruk gelezen. Wat is het GE-WEL-DIG!! Alles eraan, de opbouw, de liefde waarmee je spreekt, de enorme duidelijkheid waarmee je je punten uiteenzet.. en het is van het begin tot het eind boeiend zonder zwaar of belerend te zijn. Ik werd er dus direct door gegrepen op de meest positieve manier mogelijk. Woorden schieten tekort om te beschrijven wat voor goeie gevoelens loskwamen. Mooi (instap) werk, waarmee je als beginner, maar ook als meer ervaren wildgroen liefhebber gelijk op de juiste frequentie de diepte en de breedte ingaat. Chapeau.” (Marika)

 

“Heb ‘t boek ook binnen, heeeel blij mee, prachtboek ....” (B. van Straalen)

 

“Het is echt zo een superleuk boek met een fantastische opbouw! Zowel voor de beginnende wildplukker als voor degenen die zich al wat meer verdiept hebben in deze boeiende materie!” (Ilse Plessers)

 

“Pracht boek voor wie verder wil dan plant-recept. Dit boek is uniek in zijn genre, zijnde een schitterend basis kookboek voor wilde eetbare planten. Daarnaast een eyeopener voor wie geïnteresseerd is in gezondheid!” (Y.)

 

“Voor wie het wil zien is dit boek baanbrekend. Een aanrader!” (E. v. G.)

 

"Zoooo blij met mijn boek!" (H. van Es)

 

“Boek ontvangen! Geweldig mooi!” (Jo Langenberg)

 

"Wat is je boek leuk en uitnodigend geschreven. Je bent klasse." (F. Radder)

 

“Schitterend boek! Hier zit veel kennis en ervaring in verwerkt maar desondanks heel begrijpelijk gebracht voor een ieder. Ook genoeg te vinden voor de veganisten onder ons. Ik doe het vast nog tekort met mijn klungelige recensie. Aanrader dus.” (F.D)

 

"Erg mooi. En een heel bijzonder concept, het wordt een heuse ontdekkingstocht." (Tine M.)

 

“Ziet er prachtig uit. Complimenten. Mooie foto’s en duidelijke uitleg.” (Pauli K. Z.)

 

“Haar uitgangspunt; het voorkomen van ziek worden door wilde planten in te passen in je dagelijks eten, is uniek. Het boek geeft praktische informatie hoe je dat kunt doen” (H.S.)

 

“Het is een pareltje proficiat! Het geeft me zo veel inspiratie, ik sta te trappelen om met mensen de tuin in te gaan. Dank u wel.” (Veerle de Vos)