BOEK leer koken met de natuur

ISBN                  9789076189543

Verschenen    2016

Taal                     Nederlands

Pagina’s             272

Binnenwerk     Full color

Binding              Hardcover

 

Uitverkocht - basiskookboek eetbare wilde planten is de vernieuwde versie van dit boek. 

 

Een greep uit de REVIEWS

 

Verfrissend

Baanbrekend

Uniek

Zeer praktisch

 

"Super mooi boek,  echt heel blij mee. Dankjewel." (Gemma H.)

 

"Dankjewel voor de inspirerende wandeling van vandaag. Ik heb genoten en vanmiddag je boek al half uitgelezen." (Monique M.)

 

"Dank alvast voor je onschatbare kennis in 't net gelezen  boek 'leer koken met de natuur'! En graag ontvang ik je nieuwsbrief." (H.W.)

 

“Echt heel erg inspirerend! Dank je Marion!” (P.N.)

 

“Ik heb ook al heel wat in de boekenkast staan ….. had ingetekend voor een exemplaar…die ligt nu op mijn tafel en ik ben er erg blij mee. De goed en simpel verwoorde uitleg waarom wilde planten beter zijn voor je gezondheid is een verademing.” (O.K.)

 

“Joepie ik heb vandaag je mooie boek ontvangen. Het ziet er heel mooi uit, heel overzichtelijk, informatief en geweldige recepten. Een must have voor iedere wildplukker.” (L. D.)

 

“Marion de Kort ik heb het al een paar keer als cadeau gegeven, zo’n heerlijk boek vind ik het.” (H.v.R.)

 

“Ik heb je boek aangekregen! Ik ben er zo blij mee !!!!” (H. E.)

 

“Prachtig boek, ik heb er 3 meer besteld, voor mijn groen-team” (M.V.)

 

“Bijna even een paar dagen vrij… ligt dit boek in de bus. Besteld voordat het gedrukt was, omdat Marion de Kort altijd zulke gave dingen over wilde planten op Facebook zet. Kan me ineens niet meer schelen dat het regent.” (M. K.)

 

“Wat een verrassing in de post vandaag: het boek Eetbare wilde planten. Leer koken met de natuur. Door Marion de Kort. En wat ziet het er mooi uit allemaal. Ik ben helemaal blij!” (D. B.)

 

“Intussen heb ik je boek Eetbare Wilde Planten en ben er heel blij mee. Heel duidelijk en leuk geschreven en de recepten zijn echt top!” (D.N.)

 

“Ik heb net het boek eetbare wilde planten van je in huis en ben er zeer verrukt over. Heel prettig en liefdevol geschreven. Het is wel even wennen de indeling, maar het voelt alsof daar heel goed over is nagedacht en het werkt heel prettig. Je andere boeken heb ik ook al. Goh het lijkt wel of ik fan van je ben. Het schiet mij zomaar te binnen. Maar het maakt wel dat ik geïnteresseerd ben in je nieuwe boek en dus graag geïnformeerd wordt wanneer het boek ‘wildpluk compendium’ verkrijgbaar is.” (M.S.)