Algemene Voorwaarden & Disclaimer


1.
Aanmelding jaartraining: je inschrijving is verzekerd van een plaats na ontvangst van het inschrijfgeld.

2.
Annulering jaartraining vóór aanvang door de deelnemer. Bij annulering door de deelnemer worden geen deelnamekosten geretourneerd. Uitgezonderd indien op de reservelijst een geschikte vervangende kandidaat aanwezig is. In dat geval ontvang je je lesgeld exclusief het inschrijfgeld retour.

3.
Annulering jaartraining vóór aanvang door de docente. De volledige deelnamekosten worden aan de deelnemer geretourneerd.

4.
Verzuim jaartrainingslessen door de deelnemer/ ‘ik kan één of meerdere lessen niet aanwezig zijn’. In dat geval is het belangrijk dat je de basisinformatie van de lesstof, uit de lesmap die je ontvangt, thuis doorneemt! Anders mis je de aansluiting met de rest van de lessen. Als je iets niet snapt dan is er altijd de mogelijkheid telefonisch ondersteuning te krijgen. Verzuim geeft geen recht op restitutie van de deelnamekosten.

5.
Verzuim jaartrainingslessen door de docente. Als de docente van de jaartraining, Marion de Kort, door ziekte een lesdag niet kan verzorgen, dan wordt een vervangende datum aangeboden. Dient Marion de Kort meer dan de helft van de 12 lesdagen een vervangende datum aan te bieden, dan heeft de cursist het recht te stoppen met de jaartraining en recht op een restitutie van de betaalde € 80 per niet ontvangen lesdag. Daarbij mag de cursist de lesmap met de volledige lesstof behouden.

6.
Deelname aan activiteiten van Marion de Kort is geheel op eigen risico. De organisatie is niet aansprakelijk voor letsel en/of schade van enigerlei aard als gevolg van deelname aan het programma. Noch voor verlies of beschadiging van eigendommen.

7.
De deelnemer is zich bewust van het volgende feit: (wilde) planten kunnen de werking van medicijnen beïnvloeden, alsook een overgevoeligheids- of allergische reactie veroorzaken. Consumptie gebeurt op eigen verantwoording.

8.
Tijdens de lessen a.u.b. niets in de mond steken voordat Marion de Kort gecontroleerd heeft of er geen verwisseling met een giftige soort heeft plaatsgevonden.

9.
De deelnemer is buiten de lesdagen zelf verantwoordelijk voor zijn of haar wildpluk en correcte determinatie.

10.
Indien er sprake is van onbehoorlijk gedrag leidt dit tot uitzetting van de deelnemer zonder restitutie van de deelnamekosten.

11.
Filmen of het maken van een geluidsopname is uitsluitend toegestaan na overleg met Marion de Kort.

12. Auteursrecht Marion de Kort
De lesstof van de wildpluk jaartraining is een uniek concept met zijn systematische plantenbasis die je leert leggen. Evenals de informatie in mijn boeken. Wil je mijn lesmateriaal of boeken graag publiekelijk gebruiken? Het is erg sympathiek dit dan graag eerst even met mij te overleggen en in ieder geval duidelijk te verwijzen naar de grondlegger. Dank je!

GratisGezondheid/ WildGroen
KvK Tilburg 57607133
Antoniusstraat 41, 5038 DK Tilburg, Nederland – 06 47202207 – dekortmarion@gmail.com

 

 

 

Berkensap © Marion de Kort