eetbare wilde planten WANDELING

mei 2022

Lieve geïnteresseerde in een eetbare wilde plantenwandeling,

Na 120 wandelingen over het gegeven dat wilde planten vanuit gezondheidsperspectief, en overigens ook qua culinaire smaakbeleving, de ontbrekende schakel in onze voeding zijn is het tijd voor een time-out tot 2023. Het boek 'leer koken met de natuur'  is ook uitverkocht : ) . Ik heb enorm genoten van alle vragen, leergierigheid en bevlogenheid die jij als deelnemer meebracht. Dank aan iedereen < 3 Marion.

 

Heb je interesse een bericht te ontvangen wanneer er weer wandelingen zijn, stuur dan een e-mail met het verzoek tot een berichtje dat je graag geïnformeerd wilt worden. 

 

 

“Bedankt dat ik er kon en mocht bij zijn op je laatste wandeling, geniet van je welverdiende rust en zorg goed voor jezelf. Hopelijk tot nog eens.” Lesley R.

“Dank u Marion, blij dat ik bij jou laatste wandeling erbij mocht zijn, tevens je laatste boek mooi verpakt overhandigd kreeg. De wandeling was boeiend en leerrijk. Op een totaal andere manier overgebracht dan ik al gewoon was, toch bleef het luchtig ondanks de inhoudsstoffen. Ik heb veel geleerd, dingen die ik wist kregen nu een duidelijke plaats dankzij jouw uitleg. Geniet van je verdiende rust geweldige dame.” Sylvie d. S.

“Ik ben ontzettend dankbaar dat ik met jou op pad ben geweest.” Gemma H.

“Ik heb enkele jaren terug een hele inspirerende wandeling met je gemaakt en ook je boek ... Je kennis en inspiratie is voor mij duidelijk. Dat je nu stappen terug neemt met je wandelingen is jammer maar te begrijpen. Marion, je kennis en inspiratie is enorm.” Marianne P.

“Wat een mazzel dat ik bij een van je laatste wandelingen was, zo inspirerend! Geniet van je time-out, benieuwd wat daarin op zal borrelen!” Esther v. S.