x

Learn-it-yourself wildplukken het seizoen rond CURSUS

 

Learn-it-yourself wildplukken het seizoen rond

Determineren was nog nooit zo leuk en makkelijk!

 

Ruin 33 studiepapers eetbare wilde planten leren (her)kennen, oogsten & gebruiken. 

Informatie en inspiratie voorbij de mainstream.

Stap voor stap foto’s om de plant tot in de kleinste detail te determineren.

Leren in je eigen tempo en op pad in de natuur wanneer het jou uitkomt, in je eigen omgeving.

 

Wat krijg je

Het wildplukseizoen rond, maart tot en met oktober, ontvang je wekelijks op maandag een wildpluk studiepaper in je digitale brievenbus. Elke week, dát zijn een heleboel planten.

En het zijn nog meer planten. Omdat de informatie vaak relevant is voor een volledige geslachtsgroep, breid je je kennis uit met veel meer planten dan die ene plant!

De studiepapers bestaan uit een tekstdeel (T) dat je kunt printen en uit een visuele toelichting (V).

Klik hier voor een overzicht van de planten die tot nu sinds 1 juni behandeld zijn.

Klik hier voor een voorbeeld van een studiepaper (T) en klik hier hier voor de erbij behorende  visuele toelichting (V).

TIP. Beschik je over een telefoon die een PDF bestand vanuit je e-mail kan opslaan? Dan kun je de visuele toelichting op je telefoon downloaden. Op die manier heb je voor het determineren de foto’s met de botanische kenmerken tot de kleinste detail in de natuur bij de hand. Dit kun je uiteraard ook met het tekstdeel doen.

 

Wanneer

De lancering van deze splinternieuwe cursus is 1 juni. Vanaf dat moment is starten mogelijk wanneer jij er zin in hebt!

 

Voor wie

  • Toegankelijk voor de beginnend wildplukker.
  • Uitdagende verdieping voor de gevorderde.

 

Prijs

De prijs is € 119 voor particulieren.

Per 1 maart 2021 wordt de prijs € 139.

Je kunt je aanmelden door mij een e-mail (dekortmarion apenstaartje gmail punt com) te sturen. Vervolgens ontvang je van mij een factuur. Wanneer deze voldaan is, krijg je van mij een bevestiging van wanneer tot wanneer jouw cursus loopt. En : ) jouw cursus start!

De maximale verkoop van de cursus voor 2020 is bereikt. Vanaf januari 2021 is de cursus weer voor 50 deelnemers beschikbaar. Wil je graag verzekerd zijn van deelname, schrijf je dan op voorhand in. Daartoe wordt een inschrijfbedrag van € 10 gevraagd en dit wordt met het cursusgeld verrekend. De factuur voor het resterende cursusgeld ontvang je in januari. 

Wil je de visuele bestanden voor het determineren van de planten graag in je eigen cursus, workshops of wandelingen gebruiken: voor commercieel gebruik is er de mogelijkheid tot een jaarabonnement. De kosten bedragen € 450 op jaarbasis en daarvoor heb je toestemming mijn determinatiefoto’s en tekst in je eigen commerciële activiteiten te gebruiken. Dit abonnement is jaarlijks opzegbaar.

 

Deelname regels

  • Het wildpluk seizoen van learn-it-yourself is van maart tot en met oktober.
  • Start je in de loop van het seizoen, dan loopt jouw deelname het volgende seizoen door tot de maand dat je ingestapt bent. Bijvoorbeeld je meldt je aan in juni, dan krijg je van juni tot en met oktober planteninformatie. De draad wordt vervolgens in maart weer opgepakt tot en met mei.
  • Meld je je halverwege de maand aan, dan start jouw cursus met terugwerkende kracht op de 1e maandag van die maand.

 

Een greep uit de reviews

“Ben ook heel enthousiast over deze cursus en manier van leren! Super Marion. Goed gestructureerd, duidelijk en overzichtelijk en enorm interessant!!” (Marika W.)

“Helemaal blij mee!” (Hester de G.)

“Het ziet er heel mooi uit, zeer duidelijk beeldmateriaal!” (Tine V.)

“Ik vind de teksten heel prettig om te lezen, mooi gestructureerd, aangename lay-out en goede foto’s met duidelijke aanduiding van de besproken delen, interessante informatie: mooie cursus!” (Tine M.)

“Het is super leuk en leerzaam, ik kijk uit naar de mails van maandag.” (Elsa H.)

“Super cursus Marion. Prachtige foto’s die het determineren erg makkelijk maken. Duidelijke uitleg over de verschillen tussen die toch zo vaak op elkaar lijkende planten. Goede duidelijke omschrijving van plant, inhoudsstoffen en toepassingen.”  (Thea K.)

“Een must voor iedere kruidenliefhebber.” (D, Zwaartman)