“Hey Marion,

Graag had ik een gesigneerde boek besteld bij jou : ) . Jouw mooie nieuwe boek eetbare wilde planten. Eerder heb ik er reeds besteld bij Bol.com maar die waren niet gesigneerd. De mensen zijn heel enthousiast als ze jouw boek als cadeautje krijgen!!! Alvast bedankt!” (L.K.)

 

“Marion de Kort ik heb het al een paar keer als kado gegeven, zo’n heerlijk boek vind ik het.” (H.v.R.)

 

“Schitterend boek!

Planten herkennen is één ding, maar wat kun je ermee en wat niet?
En wat is hun belang voor de gezondheid?

Hier zit veel kennis en ervaring in verwerkt maar desondanks heel begrijpelijk gebracht voor een ieder.
Ook genoeg te vinden voor de veganisten onder ons.

Héél veel recepten en inspiratie, gezondheisinfo, plukinfo en meer…economische vrijheid, blijheid, gezondheid luidt de omslag terecht.

Ik doe het vast nog tekort met mijn klungelige recensie.
Aanrader dus.” (F.D)

 

“Wie het pad van de wildpluk met respect voor de natuur is opgegaan is dit boek een aanrader.” (Bol.com)

 

“Hai Marion,

Ik wilde even laten weten hoe blij ik ben met jouw boek! Ik heb het via Bol.com besteld, heel toevallig, ik moest al iets bestellen en ik kon jouw boek ook zo bestellen. Heel leuk, ik ga er ook een positief stukje over op Bol.com zetten.” (Y)

 

“Voor wie het wil zien is dit boek baanbrekend en tegelijkertijd praktisch. Praktische recepten en praktische informatie. En ook mooi vormgegeven, mooie foto’s…een aanrader!” (E. v. G.)

 

“Echt heel erg inspirerend! Ik wil er meteen mee aan de slag en die dingen uitproberen waar ik voordien beetje van terugdeinsde. Interessant, mooi, laat zich vlot lezen: ben blij. Dank je Marion!!!” (P.N.)

 

“Dag Marion. Gisteren kwam je boek dat ik besteld had al binnen. Toen ik erover las in de groep van Eetbare wilde planten dacht ik eerst: Ik heb al zoveel boeken over kruiden en eetbare planten ik ga dit niet kopen. Maar door de preview was ik er toch helemaal weg van. Ik ben er heel erg blij mee omdat de recepten echte recepten zijn en niet dat ik denk: O dat wil ik wel maken maar ik heb wel 3 ingredienten niet in huis.” (S.M)

 

“Wat een verrassing! Ik kreeg vanmiddag een heel bijzonder mooi boek binnen. Van jou!
Dankjewel voor dit pareltje. Het ziet er heel mooi verzorgd uit. En heel bijzondere inhoud.” (E. K.)

 

“Pracht boek voor wie verder wil dan plant-recept. Dit boek is uniek in zijn genre, zijnde een schitterend basis kookboek voor wilde eetbare planten. Daarnaast wordt intensief aandacht geschonken aan de voedingswaarden van wilde planten. Een eyeopener voor wie geïnteresseerd is in gezondheid. Helder verwoord legt de schrijfster uit waarom eetbare wilde planten thuis horen in je dagelijkse voeding!” (Yone)

 

“Ik heb ook al heel wat in de boekenkast staan ….. had ingetekend voor een exemplaar…die ligt nu op mijn taf el en ik ben er erg blij mee. De goed en simpel verwoorde uitleg waarom wilde planten beter zijn voor je gezondheid is een verademing. Ook het stuk over bitterstoffen, looistoffen etc. Simpel verwoord en lekker leesbaar. Ik gebruik het bij mijn workshops, vertel het aan mijn vrijwilligers en tijdens wildplukwandelingen. ?? Marion!” (O.K.)

 

“Ik heb je boek aangekregen ! Ik ben er zo blij mee !!!!” (H. E.)

 

“Prachtig boek, ik heb er 3 meer besteld, voor mijn groen-team” (M.V.)

 

“Haar uitgangspunt; het voorkomen van ziek worden door wilde planten in te passen in je dagelijks eten, is uniek.
Het boek geeft praktische informatie hoe je dat kunt doen dus niet alleen een opsomming met foto’s van eetbare wilde planten zoals je in de meeste boeken over dat onderwerp tegenkomt, maar door de indeling in drie onderwerpen namelijk : in de keuken, in je lichaam, in de natuur, kun je lezen welke delen van de plant je wanneer het beste kunt oogsten, welke gerechten je ermee kunt maken en waarom het goed is voor je lichaam.
Die indeling maakt het plaatje compleet en kun je direct aan de slag!
Ook haar keuze voor planten die veel mensen al kennen en veel voorkomen in de natuur maakt het boek laagdrempelig.
Kort samengevat: ik ben er heel erg blij mee!” (H.S)

 

“Marion, ik plaatste net een berichtje op mijn fb pagina en heb daar een hoekje van het broodje geluk bij gefotografeerd. Ik vond het namelijk zo tekenend voor het gevoel dat ik van het boek kreeg. Ik heb een besloten fb pagina maar als je wilt dat ik het weghaal laat je het dan weten? Dan doe ik dat meteen.

 

“Bijna even een paar dagen vrij… ligt dit boek in de bus. Besteld voordat het gedrukt was, omdat Marion de Kort altijd zulke gave dingen over wilde planten op Facebook zet. Kan me ineens niet meer schelen dat het regent.” (M. K.)

 

“Net binnen! Supermooi boek van Marion de Kort Eetbare wilde planten ? ” (A. L.)

 

“Wat een verrassing in de post vandaag: het boek Eetbare wilde planten. Leer koken met de natuur. Door Marion de Kort. En wat ziet het er mooi uit allemaal. Ik ben helemaal blij!” (D. B.)

 

“Joepie ik heb vandaag je mooie boek ontvangen. Het ziet er heel mooi uit, heel overzichtelijk, informatief, en geweldige recepten. Een must have voor iedere wildplukker.” (L. D.)

 

“Super mooi boek Marion de Kort met een overzichtelijke en rustige uitstraling en vele lekkere en bijzondere recepten!” (M. v. B.)

 

“Je hanteert een vlotte pen en ik zal mijn bestaande kennis dus plezierig kunnen uitbreiden en aanvullen. Je zult vast nog wel even druk zijn met wat nu nog gepland is om het boek succesvol onder de aandacht te brengen. Ik zou zeggen… geniet vooral van deze fase. ’t schijnt dat zaaiers soms moeilijk van de oogst kunnen genieten

Terwijl er toch ook weer nieuwe energie nodig is… voor het volgende grotere project.” (I.L.)