Wildpluk Compendium

 

Actueel is Marion drukdoende met het schrijven van een 3e werk: het WILDPLUK COMPENDIUM.

Dit standaardwerk voor de wildplukker biedt je een encyclopedisch overzicht van de (on)eetbaarheid van alle in onze natuur groeiende planten. Tegelijk is het Wildpluk Compendium een kookboek. Je vindt alle benodigde gegevens om culinair aan de slag te gaan. Wie graag tuiniert of misschien zelfs een voedselbos aanlegt vindt in dit boek een schat aan eetbare planten uit onze eigen natuur.

Je kunt dit compendium gebruiken als naslagwerk om doelgericht informatie op te zoeken. Maar je kunt het ook als studieboek aanwenden.

Meer verklapt ze er nog even niet over!

Hoe staat het met de ontwikkeling?

Update januari 2020. Na ruim 3,5 jaar intensieve arbeid door mij én niet te vergeten 5 kanjers van een redacteurs is het concept eindelijk omgezet in een enorm goed boekwaardig geheel! En dat een jaar eerder dan de planning : ) Jippie! Dat geeft mij in de laatste fase eindelijk, de hard verdiende, ruimte om weer wat aandacht aan (mijn sociale) leven te kunnen schenken. Op stapel staan nog: de laatste hand leggen aan de redactie, dan vormgeving en tot slot … de drukpers – planning 2021, dus volgend jaar  … 

Update 27 februari 2020. Vandaag een spannende dag. De boektitel laten vastleggen bij het Centraal Boekhuis. Vanaf vandaag is het Wildpluk Compendium officieel het Wildpluk Compendium, geregistreerd onder ISBN-nummer 978-90-76189-91-8. Yeah! De opgegeven verschijningsdatum is 21-10-2021. Pin me daar niet op vast, wat later of wat eerder kan ook. Maar het is fijn een officiële streefdatum te hebben om naartoe te werken! 

Wil je graag geïnformeerd worden wanneer het boek verkrijgbaar is? Laat me dat dan via een e-mail weten: dekortmarion apenstaartje gmail punt com

 

 

 

 

Zeepostelein © Marion de Kort