Wildpluk Compendium

 

Actueel is Marion drukdoende met het schrijven van een 3e werk: het WILDPLUK COMPENDIUM.

Dit standaardwerk voor de wildplukker biedt je een encyclopedisch overzicht van de (on)eetbaarheid van alle in onze natuur groeiende planten. Tegelijk is het Wildpluk Compendium een kookboek. Je vindt alle benodigde gegevens om culinair aan de slag te gaan. Wie graag tuiniert of misschien zelfs een voedselbos aanlegt vindt in dit boek een schat aan eetbare planten uit onze eigen natuur.

Je kunt dit compendium gebruiken als naslagwerk om doelgericht informatie op te zoeken. Maar je kunt het ook als studieboek aanwenden.

Meer verklapt ze er nog even niet over!

Hoe staat het met de ontwikkeling?

Update 27 februari 2020. Na ruim 3,5 jaar intensieve schrijversarbeid en niet te vergeten 5 kanjers van een redacteurs is het concept eindelijk omgezet in een fantastische inhoud. Enorm dank voor alle feedback en hulp om tot een solide en goed opgebouwde structuur te komen! Blij mee! Want ik kon wel roepen, ik schrijf een Wildpluk Compendium … het is een stuk fijner te kunnen zeggen … ik heb een Wildpluk Compendium geschreven en alle redacteur zijn er laaiend enthousiast over. Gisteren is de boektitel dan ook vastgelegd bij het Centraal Boekhuis. Het Wildpluk Compendium staat eindelijk officieel geregistreerd en wel onder ISBN-nummer 978-90-76189-91-8. Yeah! De opgegeven verschijningsdatum is 21-10-2021. Pin me daar niet op vast, wat later of wat eerder kan ook. De inhoud is weliswaar klaar, maar er moet nog heel veel redactiewerk verzet worden op correct Nederlands. En dan als laatste de vormgeving nog voordat het echt naar de drukker kan. Maar het is fijn een officiële streefdatum te hebben om naartoe te werken! 

Wil je graag geïnformeerd worden wanneer het boek verkrijgbaar is? Laat me dat dan via een e-mail weten: dekortmarion apenstaartje gmail punt com

 

 

 

 

Zeepostelein © Marion de Kort