de WildGroene school PRAKTIJK lessen

PRAKTIJK  lessen WildGroene school

De praktijklessen zijn een aanvulling op de digitale wildpluk training de WildGroene school.

 

Het lesaanbod is wisselend in de natuur en binnenshuis. Al kijkend-voelend-ruikend-proevend gaan we samen de leerstof beleven en uiteraard is er ruimte voor al je vragen over de leerstof (verzamel ze!). De samenstelling van een groep bestaat uit wisselende leerniveaus en tijdens de praktijklessen wordt de leerstof frequent herhaald; de eetbaarheid en oneetbaarheid van onze natuur echt leren kennen is vooral ook herhaaldelijk beleven.

 

Aanmelden

Je meldt je steeds per leerjaar aan. De start van het volgende 1e leerjaar is: is zaterdag 13 april 2024 - er zijn 4 deelnemersplaatsen beschikbaarDe overige lessen van het eerste leerjaar zijn zaterdag 4 mei, 25 mei, 22 juni en 7 september 2024. 

 

Locatie & tijd

Een groot deel van de lessen wordt in Tilburg gegeven (landschapspark Moerenburg). Daarnaast wordt les op locaties met specifieke biotopen aangeboden (denk aan de kustflora en bijvoorbeeld beekflora). Bij werkelijk bar slecht weer verplaatsen we de natuur naar mijn woning en gaan we binnenshuis de oplosbaarheid van plantenstoffen exploreren en ervaren. 

 

Een lesmiddag duurt van 13.00-17.00. De kosten voor een lesmiddag zijn € 60.

 

Aanmelden


  • Verkoop uitsluitend aan particulieren.
  • Nadat je bestelling door mij is ontvangen, krijg je via de e-mail de factuur met de betalingsgegevens. Na ontvangst van je betaling krijg je toegang tot de downloads/de digitale leerstof.